JobKans sluit zich aan bij Werkwaardig

JobKans heeft besloten om zich vanaf 01-01-2023 aan te sluiten bij het netwerk Werkwaardig.
Werkwaardig is een netwerk met een maatschappelijk karakter waar de “P” van People centraal staat.

Hieronder treft u de introductie van Kenneth de Haan door Werkwaardig:

Hoi Kenneth, kun je jezelf voorstellen?    
Ik ben Kenneth de Haan, 32 jaar en ik woon in Rijswijk. In 2022 zijn we JobKans begonnen, een organisatie die zich inzet voor werkzoekenden die een steuntje in de rug nodig hebben. We bemiddelen, begeleiden en trainen werkzoekenden richting een baan, omdat we geloven dat iedereen die wil werken de kans moet krijgen om te werken. JobKans is ontstaan vanuit JobVlog Recruitment. JobVlog maakt sollicitatievideos voor onder andere mensen met een afstand tot de arbeidsmark, want 1 bewegend beeld zegt meer dan 1000 woorden. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik graag meer zou willen doen voor deze groep. Zeker door onze ruime ervaring op het vlak van recruitment en detachering, kunnen we de mensen breed begeleiden, zo ontstond Jobkans.   
  
Waar kunnen mensen jou voor bellen?    
Als organisaties een openstaande vacature hebben, dan kunnen we daar uiteraard bij helpen. Maar we doen meer; zo geven we ook sollicitatietrainingen, maken we sollicitatievideo’s en kunnen we meedenken op het gebied van functiecreatie. Op dit moment richten we ons nog niet op een specifieke branche, we bedienen in principe alle bedrijven tussen Den Haag en Rotterdam.  
   
Waarom ben je partner geworden van Werkwaardig?    
Werkwaardig kwam voorbij op mijn LinkedIn tijdlijn en trok direct mijn aandacht. Ik ben te gast geweest op de kennissessie na Prinsjesdag en dat beviel! Ik vond het erg interessant en deed nieuwe kennis en contacten op. Na het gesprek met Mieke was het voor mij duidelijk dat dit een win-win situatie was. Het maatschappelijke karakter van Werkwaardig, gericht op kennisdelen, netwerken en elkaar versterken past heel goed bij JobKans.   
  
Met welke partner van Werkwaardig wil jij koffiedrinken?    
Alle partners, kan dat ook?! Alle partners van Werkwaardig zijn maatschappelijk betrokken en doen graag een stapje extra. Iedereen heeft zo zijn eigen verhaal en reden om aan te sluiten. Dat maakt alle partners interessant en ik ga graag in gesprek om ervaring uit te wisselen en om te kijken of en hoe we kunnen samenwerken.   
  
Wat verwacht je van Werkwaardig in 2023?   
Leuke en interessante bijeenkomsten, netwerken en nieuwe mensen leren kennen. Het lijkt me mooi om samen met de andere partners van Werkwaardig maatschappelijk betrokken te zijn en stappen te zetten richting een inclusieve arbeidsmarkt.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *